OM
INSEMITO
PLATFORMEN

OM INSEMITO

Insemito har været under udvikling siden 2010, og er et gennemtestet og unikt værktøj til udstyr og reservedelshåndtering, vedligehold, lovpligtig inspektion mm. Insemito web-platformen er ejet og udviklet af CSK Group, som har rødder i og erfaring fra offshore industrien, hvor håndtering af vitale dele og udstyr væsentligt. I de senere år har vi fået samlet alt vores erfaring og skabt Insemito, med målet om at minimere nedetid og omkostninger for kunden.

Hvorfor Insemito?

Idéen bag Insemito har været at udvikle et brugervenligt og effektivt redskab til at holde styr på alle former for udstyr kombineret med muligheden for sporbarhedsstyring helt ned til individuelle dele. Vi ved, at behov og forsyningskæde varierer i industrien, men også fra virksomhed til virksomhed. Netop derfor har vi skabt vores ”add-on modul” struktur, som gør det muligt at tilbyde en skræddersyet løsning til den enkelte kundes behov.

Mange virksomheder har specielle behov, og oftest bruges regneark som et alternativt redskab. Lager og planlægning i delte regneark udgør en stor risiko for fejl, da en lille fejl i et regneark fx kan være enormt svær at lokalisere. Dette kan betyde overskredne frister for inspektioner eller manglende reservedele, som videre kan føre til nedetid eller tabt produktion.

Kontakt Insemito teamet for at høre mere omkring, hvordan I kan drage fordel af systemet.

CSK Group logo
Dong Energy logo
Energinet logo
Ineos logo