HVAD KAN
INSEMITO
GØRE FOR DIG

FÅ FULD KONTROL OVER LAGER, UDSTYR OG DELE

Kunne du tænke dig at minimere nedetid og tage den fulde kontrol over driften? 

Insemito er et skræddersyet, cloud-baseret system til komponent- og reservedelsstyring. Systemet er tilgængeligt fra de fleste typer af enheder, hvilket gør det let for medarbejderne at finde alle relevante data ét sted. 

Insemito er et unikt system til at kontrollere udstyr, reservedele mv. til alle typer af dag-til-dag opgaver fra almindelig service til uforudset nedbrud. Systemet kan håndtere al nødvendig data, du behøver som f.eks. tegninger, certifikater, manualer, sikkerhedsdatablade, udløbsdatoer mv. Derfor er dette det perfekte system til præcis komponent- og reservedelsstyring for alle industrier.

Standardpakken indeholder

Insemito on multiple devices
Insemito modules

Kan tilpasses dine behov

Ud over standardpakken, så tilbyder Insemito flere forskellige add-on moduler så som jobpakke, planlægning/reservation, tool management m.fl. Modulerne kan tilvælges til systemet, og denne mulighed for at skræddersy løsningen sikrer, at I kun betaler for det, I har behov for.

Har I brug for hjælp til at komme i gang?

Insemito tilbyder en onboarding løsning, for at sikre, at I får den bedste start med SaaS systemet. Dette inkluderer implementering, migration af data og anvendelse af systemet. Onboarding pakken indeholder:

  • Oprettelse og opsætning af virksomhed
  • Import af stamdata
  • 2 timers online intro via skærmdeling
  • Størrelsesopsætning af labels
  • Og mere..

Kombinér med ERP systemer

Vi ved, at mange virksomheder har egne økonomi-systemer eller strukturer, og ikke ønsker at ændre dette.

Derfor kan Insemito kombineres med anvendelse af eget ERP system uanset hvilket. Insemito kan styre mere driftsorienterede opgaver, mens I kan bevare økonomifunktionerne i ERP systemet.