HVAD KAN
INSEMITO
GØRE FOR DIG

FÅ FULD KONTROL OVER LAGER, UDSTYR OG DELE

Kunne du tænke dig at minimere nedetid og tage den fulde kontrol over driften? 

Insemito er et skræddersyet, cloud-baseret digitalt spare part management software system. Systemet er tilgængeligt fra alle enheder, hvilket gør det let for medarbejderne at finde alle relevante data på ét sted. Vores software er  ISO 9001 og ISO 29001 tredjepartscertifceret af Bureau Veritas for spare part management.

Insemito er et unikt redskab til at kontrollere dit udstyr, reservedele mv. til alle typer af dag-til-dag operationer fra service til uforudset nedbrud. Systemet kan håndtere al nødvendig data, som du behøver, når du skal have kontrol over items. fx tegninger, certifikater, manualer, MSDS, udløbsdatoer mv. Derfor er dette det perfekte redskab til nøjagtig spare part management for alle industrier.

Standardpakken indeholder

Insemito software devices
modules collections insemito

Kan tilpasses til dine behov

Ud over hovedapplikationen, så tilbyder Insemito flere forskellige add-on moduler så som job package management, planning/ reservations, tool management m.fl. Modulerne kan implementeres i systemet, og denne mulighed for at skræddersy løsningen sikrer, at I kun betaler for det, I har behov for.

Har I brug for hjælp til at komme i gang?

Insemito tilbyder en onboarding løsning, for at sikre, at I får den bedste start med software systemet inklusiv implementering, migration af data og anvendelse af systemet. Onboarding pakken indeholder:
  • Oprettelse og opsætning af virksomhed
  • Import af metaer
  • 2 timers online intro med skærmdeling
  • Label størrelses opsætning
  • Og mere..